Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English

Gala Laureaților premiilor GRAWE CARAT Asigurări SA

29/01/2016

Pe data de 27 ianuarie 2016, Compania de asigurări GRAWE CARAT Asigurări SA în cadrul Galei Solemne Anuale 2015 a premiat Asociațiile câștigătoare a concursului „Premiul pentru performanţă în vânzarea Asigurărilor Facultative GRAWE CARAT Asigurări SA”.

La eveniment au participat reprezentanți ai asociațiilor care au încheiat contracte de colaborare cu Compania de asigurări GRAWE CARAT SA, reprezentanți ai CNPF (Aurica Doina) și Asociația Centrală a AEÎ (Victor Trocin). Premiile au fost înmânate de către Veronica MALCOCI - Director general GRAWE CARAT Asigurări SA și Peter HRONOVSKY – Membru al Comitetului de Conducere GRAWE Carat Asigurări SA. Au fost acordate premii și diplome următoarelor AEÎ:

  • AEÎ ”Circular Fin” – 3 000 lei;
  • AEÎ ”BRD Finanțe” – 500 lei;
  • AEÎ ”Marinești” – 500 lei;
  • AEÎ ”Mihăileni” – 500 lei;
  • AEÎ ”Ciuciuleni-Credit” – 500 lei;
  • AEÎ ”Ștefănești” – 500 lei.

Toți participanții la eveniment au menționat importanța acordării serviciilor de intermediere în asigurări în calitate de agent bancassurance de către AEÎ și au apreciat efortul depus de compania de asigurări GRAWE CARAT Asigurări SA dezvoltării acestor servicii în cadrul AEÎ. De asemenea a fost apreciată buna organizare a evenimentului de către Asociația Centrală a AEÎ.

În final s-a propus ca în continuare compania de asigurări GRAWE CARAT Asigurări SA să organizeze concursuri, tombole pentru AEÎ cu organizarea evenimentelor de totalizare anuale.

IMAGINILE FOTO DE LA EVENIMENT POT FI DESCĂRCATE AICI

Bootstrap Slider

© 2024 Toate drepturile rezervate