Asociația Națională Centrală a Asociațiilor de Economii și Împrumut English

Vizita delegației Ligii Uniunilor de Credit din Idaho și WOCCU

11/05/2016

În perioada 11-13 aprilie 2016, Asociația Centrală a fost gazda delegației Ligii Uniunilor de Credit din Idaho, SUA și WOCCU. În cadrul activităților planificate, oaspeții au vizitat Comisia Națională a Pieței Financiare unde au discutat cu angajații Direcției plasamente colective și micro finanțare. Temele principale fiind: activitatea fondului de garantare a depunerilor membrilor uniunilor de credit din SUA, serviciile acordate membrilor uniunilor de credit și supravegherea uniunilor de credit.

Pe data de 12 aprilie 2016 Asociația Centrală a organizat un trening cu tema: Activitatea uniunilor de credit în SUA. La întrunire au participat reprezentanți de la Asociații, Corporația de Finanțare Rurală, CNPF și Asociația Centrală.

De asemenea oaspeții au vizitat AEÎ Hrușova, unde au discutat cu conducerea asociației, primarul satului și membrii beneficiari de împrumuturi.

Toate aceste activități au fost posibile datorită acordului trilateral încheiat între Asociația Centrală, Liga Uniunilor de Credit din Idaho și WOCCU în anul 2015.

Imagini evenimente

Bootstrap Slider

© 2024 Toate drepturile rezervate